Home Pret instalatie eoliana
Pret instalatie eoliana
Pret instalatie eoliana PDF Imprimare Email
Pret instalatie eoliana
Scris de madalina   
Miercuri, 18 August 2010 12:02

Acest aspect, anume pret instalatie eoliana este discutabil din punct de vedere al dimensiunilor si cantitatii de energie electrica rezultata in urma procesului de transformare a energiei mecanice in cea electrica.


Din categoria „pret instalatie eoliana” mai redus fac parte acele instalatii utilizate la firme si aplicatii gospodaresti de dimensiune mica. Deoarece cantitatea de energie produsa de catre o asemenea instalatie eoliana este mica, utila doar pentru alimentarea locuintei proriu-zise cu energie electrica, si tipul de pret instalatie electrica este considerabil mai mic.


Pentru centralele electrice eoliene (ferme de turbine) trebuie sa achiztionati produse al caror pret instalatie eoliana este mult mai mare. Acestea folosesc rotoare si turnuri de dimensiuni mari a caror constructie este costisitoare. La cost instalatie eoliana se adauga si materialul folosit la executarea paletelor. In general acesta nu se numara printre cele mai ieftine, cele mai multe palete fiind confectionate din sticla armata cu ploiester sau epoxi-lemn.


Un driver direct, utilizat in locul unei cutii de viteze (constanta sau variabila), si senzorii pentru monitorizarea directiei vantului cresc acest pret instalatie eoliana. Costul respectiv implica si consultarea unui specialist in domeniu. Daca nu activati in domeniu si totusi va intereseaza sa investiti intr-o astfel de afacere, explicatiile unui tehnician cu multi ani de experienta in domeniul instalatiilor eoliene va pot fi de folos pentru a intelege mai bine mecanismul de functionare. Numai dupa ce ati asimilat aceste cunostinte puteti sa faceti o alegere sigura si de durata in domeniu pentru achizitionarea celor mai bune si performante modele in functie de bugetul de care dispuneti.

 


Sondaje

Crezi ca instalatiile eoliene iti pot afecta sanatatea?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com